logo   Hazeleerstraat 66
9400 Okegem (Ninove)
Tel. 053/67.11.96 Gsm 0475/37.78.25
E-mail ons
 

maandag tot donderdag en zaterdag 10u-18u
zondag gesloten, tijdens solden open
vrijdag en feestdagen gesloten

 
   
   
 
  Naamloos document
Schoonheids boenwas met terpentijn 500 ml
De boenwas kuist en onderhoudt alle geboende meubelen, stijl en rustiek en alle verniste meubelen. Omlijstingen en snijwerk gemakkelijk te bereiken zonder beschadigingen. De boenwas verstuiven op 20 cm van de te reinigen oppervlakte .Onmiddelijk opwrijven met een zachte en propere poetsdoek.  
   
Luchtverfrissende reiniger op citronella basis 1L/5L
Is een onschadelijk neutraal produkt van de natuurlijke citronella, welke garant staat voor een uitzonderlijke frisse geur die uren lang blijft hangen.Droogt streeploos op en is mild voor de huid.  
   
K&K Speciaalreiniger 500ml
K&K verwijdert : vette aanslag in de keuken en van kunstoffen. Vlekken zoals ballpoint, inkt, schoensmeer, bloed en koffie uit o.a. meubelen en vloerbedekking.(mits kleurecht) Aanslag van autoruiten, spiegels, wandtegels, badkamer, douche en toilet. Kuisen van tapijt en lederlook. Met spuitsnuitje naar links of rechts draaien. Het te behandelen oppervlakte licht besproeien. Afnemen met vochtige doek of zeem. Bij hardnekkige vlekken behandeling herhalen.  
   
Geeft direct glans voor alle gelakte houtsoorten 400ml
Klassikol in een modern verzorgingsprodukt voor al uw gelakte meubelen, modern en klassiek. Bevat in tegenstelling tot de gebruikelijke meubelspray, géén siliconen waardoor houten meubelen langer mooi en repareerbaar blijven. Uw meubelen worden gevoed, beschermd en gereinigd waardoor zij in een ommezien hun natuurlijk glans terugkrijgen.  
   

 

 

 

 

      Gebruiksvoorwaarden Privacy Meubelen Gies © 2021 Designed by ICT Luc Powered by Protagonist
 
Sierkussens Tafels Matrassen Bureelstoelen Contact
Salontafels Stoelen Lattenbodems Zitzakken Openingsuren
Voetbanken Barstoelen Boxsprings Bijzet Staalkaarten
Slaapbanken Tabouretten Bedden Project Levering/Afhaling
 
Contacteer ons : 053/67.11.96